Metallurgiai és Öntészeti Intézet
|
Magyar
|
Az intézethez tartozó tanszékek
">
Megújult az Intézet honlapja
Tanszék: | Dátum: 2014 | 03 | 27 | Írta: Kutas Dávid

Másfél hónapos megfeszített fejlesztői és gyüjtőmunka után végre elindulhat a Metallurgiai és Öntészeti Intézet új weblapja. Az új weblap, nem csak új arculatot hoz létre az intézetnek, hanem összegzi a jogelőd tanszékek történetét, forrásait.

A Főoldalon található felső három darab blokkban láthatóak az Intézet legfrissebb hírei, alatta pedig három kiemelt tartalmi oldal található. A menüben fellelhető hírcentrum menüpontra kattintva lehet megtekinteni a korábban bejegyzett összes hírt.

Az intézet főmenüpontban kaphat bővebb tájékoztatást az intézet történetéről, munkatársairól, kapcsolatairól.

Az új íntézeti honlap létrejöttével az intézet oktatói eredményesebben képesek közölni a hallgatósággal az aktuális információkat. Az oktatott tárgyak almenüpontban a hallgatóság részletesen tekintheti meg egy-egy tantárgy specifikus követelményeit. Az oktatók pedig e felületen keresztül oszthatják meg a hallgatósággal forrásaikat, követelményrendszerüket.

A kutatás menüpontban tájékozódhat a kutatási tevékényeségekről, amely kiemelt szerepet kap az intézet mindennapi életében. Az eszközpark menüpontban kerül bemutatásra az oktatási, kutatási tevékenység eredményes elvégzésére beszerzett, létrehozott infrastruktúrális háttér.

Végül de nem utolsó sorban a Galéria menüpontban tekinthet meg olyan fotóalbumokat amelyek az intézet életéhez közvetlenül vagy közvetlen kapcsolódnak.

Az intézethez tartozó tanszékek weboldalai az elkövetkezendő néhány hónapban kerülnek kialakításra. Bízunk benne, hogy az új weblap elnyeri majd a hallgatók és az oktatók tetszését, és eredményesen lesznek majd képesek használni azt a mindennapok során. Kérjük, hogy technikai jellegű kérdéseit, illetve a honlap megjelenésére vonatkozó észrevételeit küldje a webmesternek.

Megújult az Intézet honlapja
Miskolci Egyetem
Mûszaki Anyagtudományi Kar
Metallurgiai és Öntészeti Intézet
3515 Miskolc-Egyetemváros - B/1 III. emelet - Metallurgiai és Öntészeti Intézet, Miskolci Egyetem | Tel.: 46/565-122
E-mail: metont@uni-miskolc.hu
2021 © Metallurgiai és Öntészeti Intézet - Műszaki Anyagtudományi Kar - Miskolci Egyetem - Minden jog fenntartva, beleértve az itt megtalálható anyagok bármilyen típusú utóközlését.